Szakértő válaszol rovat

Tegye fel kérdését most! Szakértő válaszol Kérdése van? Nem találja amit keres? Szakértőink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek
Végbélnyílás melleti csomó
Kedves Doktor!
Az aranyér után óriási viszketés volt a szemérem és a végbél körül. Később a jobb oldalon a szeméremajak hajlatban nagyobbodó furunkulus szerű dudorral mentem az orvoshoz , aki Bacitrin tablettát adott, antibioticumot és injekciót. Elmúlt, de később újra visszajött az aranyér. A székelésem rendszeres, és normális, de gyakori. 3-4 5-ször is. Így kialakult a fenékvölgy végében a végbél mellett egy kemény dudor és emellett vörös kiütések a szeméremajak mellet és az ajkakon is egy pár. Fájdalmas és olyan vörös mindenhol a kiütésektől. A sok Antibiotikum miatt gombásodásra gyanakodok, amit az orvos is mond most már. A fungus-ra kenőcsöt adott és a végbél közelében való daganatról nem igen mondott semmit, csak azt, hogy meg kell nézetni. A fungus-tól ebből rák is lehet, és most kezelem a kiütéseket, mielőtt tovább megyek vizsgálatokra. Kérem adjon tanácsot, hova kell mennem, milyen szakorvoshoz?
2012. 04. 21. | 08:35

Kedves Kérdező!
Minden széklet után vegyen ülőfürdőt. A rosszindulatú daganat esélye kicsi. Sokkal a valószínűbb a makacs helyi gyulladás. fokozott higiéniás és vércukor ellenőrzés szükséges. Alkalmazzon probiotikus kúrát és legyen gasztroenterológiai vizsgálat a tartós panasz miatt.

WEBBeteg orvos szakértő2012. 04. 24. | 09:52
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close